Välkommen till Competensverk HR 2020

Första träffen för nätverket blir fredag den 28 februari med temat: Hur kan HR skapa förutsättningar för att bygga ledarskapet i organisationen?

Vi är glada över att starta upp ytterligare ett HR-nätverk i Helsingborg! Competensverk HR är en arena där du får utvecklas tillsammans med andra i din profession. Här hittar du information om nätverket, vad som händer under första träffen och längst ner på sidan kan du anmäla dig.

Välkommen på startträff den 28 februari!

Under träffarna vill vi rusta dig för att ta HR-frågorna ett steg längre i din organisation. Den här första träffen får vi besök av Stefan Söderfjäll, som föreläser och diskuterar hur HR kan skapa förutsättningar för att bygga ledarskapet i organisationen.

Vi kommer också att lära känna varandra och diskutera era önskemål och förväntningar på nätverket och teman under året.

}

När

Fre 28/2, kl. 8.30-11.30

Var

Competensum, Södergatan 78, Helsingborg

Stefan Söderfjäll

Författare, organisationskonsult och Fil. Dr i psykologi

Stefan har mångårig erfarenhet inom områdena ledarskap, teamarbete och motivation. Han brinner för att förmedla förståelig och användbar vetenskap och att bidra till att öka antalet bra dagar i arbetslivet.

Varmt välkommen önskar Hanna Lindkvist och Competensum!

Om Competensverk HR

Vi tror att HR mer än någonsin behöver nya verktyg och perspektiv för att kunna hålla hög kvalitet på HR-arbetet. Med Competensverk HR vill vi skapa ett forum för att utbyta tankar, idéer och erfarenheter, en arena där vi bygger förtroendefulla relationer och ser nyttan med att ”tänka tillsammans”.

Nätverket som ger dig en grupp externa kollegor

Competensverk HR är för dig som jobbar med HR på något sätt i en organisation. Vi har deltagare både från privat och offentlig sektor och allt från HR-chefer till HR-generalister. Kanske har du en annan roll men är ansvarig för personalfrågorna i företaget.

Nätverket är ett sätt att regelbundet ”backa ur sitt sammanhang” och hämta ny kraft för att återvända och skapa värde i sin organisation. Det är en grupp där du kan vara dig själv.

Kostnad, träffar och innehåll

Kostnaden för att delta i nätverket under 2020 är 12 900 kr ex moms. Vi kommer att hinna med 6 träffar under året. Under träffarna bjuder vi in externa föreläsare och ibland bjuder någon av deltagarna in till en träff på sitt företag. Vi delar verktyg, lärdomar och diskuterar deltagarnas egna frågor och case. Ni som deltar är med och styr innehållet i träffarna.

Anmäl dig till Competensverk HR 2020 och
första träffen här 

*Anmälan

Vi skickar en faktura på 12 900 kr i samband med den första träffen.