Outsourca lönehanteringen

Minska sårbarheten i löneadministrationen

Att lönehanteringen fungerar är en grundläggande pusselbit i ett välfungerande företag. När ni väljer oss som samarbetspartner på löneområdet kan ni vara säkra på att vara i trygga händer. Vi har gedigen kompetens inom löneområdet, vi bryr oss om våra kunder och vi älskar vårt jobb. Det kommer du att märka!

Det här kan du förvänta dig

Vi driver löneprocessen

Vi driver, har koll på och sköter hela löneprocessen och stämmer av med er löpande. Tanken är att ni ska kunna släppa det löpande jobbet med lönerna och att slippa ha koll på lagar, regler och rutiner. Men du kan också ha insyn och kontroll där du vill.

Ni får svar

Vi finns tillgängliga och svarar snabbt på dina och era medarbetares frågor.

En kontaktperson

Ni får en egen kontaktperson som ansvarar för er lönehantering och som lär känna ert företag. Samtidigt är vi som arbetar med lönehantering insatta och samarbetar för att ge er bästa service.

Gedigen kompetens

Vi är experter på lön, våra lönekonsulter är auktoriserade och vi håller oss uppdaterade på området.

Fast kostnad

Fast pris, du vet vad kostnaden blir varje månad.

Så säger våra kunder
{

Vi behöver aldrig oroa oss för att lönerna inte ska komma ut i rätt tid när vi outsourcar lön till Competensum. Vi behöver heller inte själva vara helt uppdaterade med alla nya lagkrav osv. Det tycker vi är väldigt skönt att få hjälp med att hålla koll på. Vi är dessutom väldigt nöjda med att det är riktigt kompetent och duktig personal som vi får arbeta med, det gör det väldigt smidigt.

Annette Bergenhem,
Ekonomichef, Backahill

Vi har valt att göra det mesta själva men ur ett arbetsgivar- och VD-perspektiv är det alltid tryggt att veta att den sista handpåläggning görs av ett proffs. På samma sätt som att man går till en revisor för att få hjälp med sista bokslutet är det oerhört viktigt att säkerställa att lönerna blir rätt.

Camilla Berthilsson, VD på Norrvikens trädgårdar

Tack vare att vi outsourcar lön till Competensum kan jag fokusera på så mycket annat, vilket inneburit att vi höjt kvaliteten på vår lön enormt mycket. Vi levererar lön med jättegod kvalitet. Jag har också kunnat fokusera på att få bort all vår pappershantering. Vi är väldigt, väldigt nöjda och har varit det hela resan.

Petra Hult, Payroll specialist på Resurs Banks avdelning Comp & Ben.

Löner

Kunder

Kollektivavtal

År av erfarenhet

Låt oss ses och diskutera hur vi kan hjälpa er att trygga lönehanteringen i ert företag.

Fyll i formuläret så hör jag av mig till dig!

Teamet

Det är vi som sköter dina löneutbetalningar

Lotta Stolt

Kristina Rembring

Annelie Åkesson

Annika Karlsson

Hilda Bergendorff
Carina Thygesson

Kristina Orsmark

Helena Pålsson Ungureanu
Jessica Böös Svensson
Annette Andersson
Rose-Marie Matys

Våra lönekonsulter är auktoriserade enligt Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.