Få kostnadsfri nulägesanalys av era pensioner och försäkringar

Ett erbjudande till dig som är kund hos Competensum

Få kostnadsfri nulägesanalys av era pensioner och försäkringar

Genom vårt unika samarbete med Säkra kan du som är Competensum-kund få en second opinion på företagets pensioner och försäkringar. Säkra säkerställer att ert nuvarande upplägg är korrekt och att kvalitet, villkor och prissättning är konkurrenskraftiga. Säkra är  försäkringsspecialister och en av Sveriges främsta försäkringsförmedlare.

Så går det till

Ni ger Säkra informationsfullmakt och de kan då samla in relevant information. Säkra analyserar och sammanställer informationen i en skriftlig rapport. I ett gemensamt möte går ni tillsammans igenom analysen och rekommendationerna. Ni binder er inte till något efter nulägesanalysen utan väljer själva hur ni vill gå vidare.

Vad ingår i nulägesanalysen?

En överblick över de pensions-och  försäkringsförmåner ni erbjuder medarbetarna idag.

En överblick över hur mycket ni betalar i premier och avgifter.

Hur ligger era pensioner-och försäkringsförmåner till jämfört med marknadsstandard.

Om ni har en Pensions-och försäkringspolicy så får ni en bild av hur era pensioner och försäkringar stämmer överens med policyn.

Rekommendation och förslag till förbättringar. Vilka fördelar ska ni bevara, vilka risker finns och kan ni spara pengar?

Om Säkra

Säkra är specialister inom pension och försäkring. Sedan 1990 har Säkra skapat trygghet för sina kunder genom att erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar, tjänstepensionsupplägg och rådgivningstjänster. Säkra har inga egna fonder eller försäkringar utan analyserar, utvärderar och upphandlar försäkringslösningar från alla ledande försäkringsbolag. Med ett 80-tal kontor runt om i Sverige finns bolagets mer än 500 medarbetare alltid nära till hands.

Vill du boka nulägesanalysen?

Fyll i formuläret så hör jag av mig