Jobba på Competensum

Har vi inga lediga tjänster är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi letar alltid efter nya stjärnor

Ansök spontant idag

Har vi ingen tjänst som passar dig just nu är du alltid välkommen att ansöka spontant. Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till miranda.ravik@competensum.se.

Så är det att jobba på Competensum

Hos oss på Competensum arbetar både HR-konsulter och lönekonsulter med varierande uppdrag åt våra kunder som är verksamma i många olika branscher. Våra konsulter har bred erfarenhet och kompetens som hjälper dem att snabbt sätta sig in i kundernas behov och utmaningar. Förmågan att se helheter, att jobba med problemlösning och skapa goda rutiner gäller för både HR- och lönekonsulterna på Competensum.

Möt Hilda Bergendorff, en av våra lönekonsulter

Hilda Bergendorff arbetar som lönekonsult på Competensum sedan 1 september, 2022. För 3 år sedan tog hon examen som lönekonsult på Competensums Yrkeshögskola och hon kommer närmast från HR-avdelningen på Koenigsegg där hon arbetade inhouse i en roll som lönespecialist. Vilka är de största skillnaderna mellan att arbeta inhouse och som lönekonsult? Hur är det att ha arbetskamrater som brinner för lön? Och vad är det mest intressanta med att arbeta som lönekonsult? Detta är några saker som Hilda berättar om.

LÄS INTERVJUN MED HILDA