Kompetensnätverk för dig som jobbar med HR och Lön

Competensverk HR och Lön

Vill du ha externa kollegor inom HR eller LÖN? Vill du fylla på med ny kunskap, ta del av spaningar och diskutera dina frågor med personer som jobbar inom samma område som du? Då kan ett kompetensnätverk vara lösningen.

Competensverk är Competensums namn på de kompetensnätverk som vi driver sedan många år tillbaka. Deltagare med liknande roller och från olika verksamheter ses under ett års tid, hjälps åt med utmaningar, utbyter erfarenheter, ”provtrycker” idéer och fyller på med ny kunskap och inspiration. Vi jobbar efter en väl utprovad modell med små grupper där man lär känna varandra väl.

2024 startar följande grupper

Competensverk LÖN

Start i februari

Ett helt nytt nätverk för dig som jobbar med lön. Vi fokuserar på din kompetensutveckling i en bransch som är i stor förändring. Vi mixar digitala och fysiska träffar och när vi ses fysiskt så blir det i Helsingborg med omnejd.

När du deltar i Competensverk Lön kan du tillgodoräkna dig 12 aktualitetstimmar hos SRF-konsulterna.

Competensverk HR

Två grupper med start i januari och 31 augusti

Ett nätverk för dig med en HR-roll. Vi mixar digitala och fysiska träffar och när vi ses fysiskt så blir det i Helsingborg med omnejd.

Välkommen till digital infoträff den 21/5, kl 11.00, 18/6
kl 8.30 eller 25/6 kl 13.00. Här berättar vi mer om Competensverk HR och lyssnar in dina önskemål.

Competensverk Learning & Development

 Start i januari och 31 augusti

Ett nätverk för dig med en roll inom L&D. I gruppen ingår deltagare från hela Sverige, därför ses vi digitalt. Här arbetar vi med olika sätt att öka lärandet i organisationer och tar del av konkreta exempel på lärandedesign, genomförande och effektmätning. Tillsammans utforskar vi och följer utvecklingen inom L&D.

Välkommen till digital infoträff den 21/5, kl 11.00, 18/6
kl 8.30 eller 25/6 kl 13.00. Här berättar vi mer om Competensverk L&D och lyssnar in dina önskemål.

Så säger deltagarna
{

”Nätverket skapar inspiration och konkret kompetensutveckling på ett tidseffektivt sätt. En styrka är bredden; deltagare från privata/offentliga verksamheter i kombination med olika lång erfarenhet inom olika områden bidrar till nya infallsvinklar på hur HR-rollen kan förändras och utvecklas framöver.”

Carina Boije Stenbäcken, Boxon

{

”Jag har stor glädje och mycket nytta av nätverket på Competensum. Nätverket ger möjlighet till erfarenhetsutbyte, att ta del av nyheter och tillsammans lösa en del knäckfrågor. I nätverket finns en stor, blandad erfarenhet och kompetens och alla delar frikostigt med sig.”

Malin Nissen, Catena

{

”Jag tycker att nätverket har gett mig en möjlighet att i en trygg miljö kunna ta upp de utmaningar man ideligen ställs inför i HR-yrket men som kan vara svårt att bolla med utomstående eller andra i organisationen. Det är alltid intressanta ämnen (delvis för att jag själv har möjlighet att påverka dem) men också för att Competensum alltid har örat mot rälsen och känner av det som är i nuet.”

Charlotte Nathansson, Big Hill

{

”För mig är Competensverk HR ett värdefullt forum som ger mig känslan av att ha en grupp externa kollegor vilket är väldigt värdefullt när man är ensam funktion på sin arbetsplats. Med externa kollegor menar jag möjligheten att diskutera nya trender, rön, aktuella frågor eller annat aktuellt inom vårt ”skrå” i ett stängt forum där ömsesidig tystnad gäller.”

Ellen Broomé, HR-ansvarig Brinova

Vi bryr oss!

Vi vill att nätverket ska göra skillnad för dig, på riktigt. Du ska få med dig utveckling, utmaningar, insikter och ny kunskap. Du ska bli stärkt, både i din personliga utveckling och i din arbetsroll.

Tveka inte att höra av dig!

Är du nyfiken på nätverket, vill du delta i informationsträff eller har du några frågor? Hör av dig så berättar jag mer och så kan vi tillsammans avgöra om nätverket är rätt för dig.