Kompetensfrukost 12/4 – organisatorisk hälsa

Vad betyder organisatorisk hälsa och hur kan vi arbeta smart för att öka dess ekonomiska effekt?

Competensum har den stora glädjen att, i samarbete med Wellbefy, bjuda in till kompetensutveckling till frukostkaffet.

Under morgonen kommer Sandra Jönsson från Wellbefy att lyfta upp olika arbetssätt för att stärka medarbetarnas välmående. Sandra kommer att synliggöra insatser och strategier som krävs för att motivera de personer som ser allt i siffror. Hon kommer även att visa på hur man kan arbeta strategiskt för att stärka humankapitalet i en organisation.

Vi bjuder på frukost. Varmt välkomna!

v

Föreläsare

Sandra Jönsson
Wellbefy

}

När

Fre 12/4
Kl 08.00-10.00

Var

Competensum
Södergatan 78
Helsingborg

För att skapa möjlighet till dialog är antalet platser begränsat till 15 personer. Du bokar din plats längre ner på sidan. Först till kvarn!

Om Sandra Jönsson och Wellbefy

Sandra Jönsson som är utbildad Health Manager startade Wellbefy med visionen om att öka antalet friska organisationer i världen. Arbetsplatser där medarbetare känner mening, är engagerade och upplever stark arbetsglädje. Det första steget i resan är att hjälpa organisationer att bli medvetna om sina styrkor och utmaningar. Wellbefy mäter det mjuka välmåendet i organisationen och kopplar ihop det med ekonomiska nyckeltal, just för att öka deras medvetenhet.

Om Competensum

Competensum bidrar till att skapa välmående och konkurrenskraftiga organisationer. Vi erbjuder stöd med operativ och strategisk HR, skapar utvecklingsinsatser för medarbetare, ledare och team, driver mentorskapsprogram och nätverk för HR. Våra auktoriserade lönekonsulter tar gärna hand om allt som rör er lönehantering. Varje år arrangerar vi Competensdagen, då Competensumpriset delas ut.

Anmäl dig här

Antalet platser är begränsat till 15 personer. Först till kvarn!