Är du vår framtida kursledare och ekonomiansvarig?

Vi söker just nu en kursledare som vill utveckla framtidens Redovisningskonsulter i kombination med att vara ekonomiansvarig under Competensums tillväxtresa.

Om Competensum.

Competensum är din lokala HR-partner och har funnits sedan 2008. Vi hjälper våra kunder med att etablera och utveckla sin HR-funktion, tar hand om deras hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare. På Competensum Yrkeshögskola erbjuder vi utbildningar inom ekonomi och lön.

Kvalifikationer

Utbildning
Krav
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration

Tjänst

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om tjänsten.

Tjänsten innebär primärt att vara kursledare för vår Yrkeshögskoleutbildning Redovisningskonsult som startar hösten 2022. Som kursledare ansvarar du för såväl framtagande av kursinnehåll som att praktiskt undervisa. Redovisningskonsultrollen är en roll i utveckling och det krävs att du som kursledare har en förmåga att koppla redovisning till ett modernt, automatiserat och konsultativt arbetssätt. Omfattningen av tjänsten som kursledare varierar mellan 20-80% över året, men med tyngdpunkt på hösten.

Den andra delen av tjänsten är som Competensums ekonomiansvarig från och med årsskiftet 2022/2023. Som ekonomiansvarig ansvarar du för uppföljning och analys av den interna redovisningen, bokslutsarbete, budgetering och prognosarbete samt upprättande av Årsredovisning. Du medverkar även under styrelsemöten. Den löpande bokföringen sköts internt av en anställd ekonomiassistent. Affärsprogrammet som används är Fortnox. Arbetstiden kommer i snitt vara cirka 20% under året.

Vi vill lära känna dig!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med redovisning i företag, och som idag förslagsvis arbetar som redovisningskonsult eller redovisningsansvarig på en ekonomiavdelning. Du har fördjupade kunskaper inom redovisning och ekonomistyrning, och det är meriterande om du har erfarenhet som utbildnings-/kursledare. Som ekonomiansvarig har du en tvåårig yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande samt gedigen erfarenhet av ansvar för övergripande ekonomi. Du har goda kunskaper i MS Office och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Som person är du analytisk, nytänkande och utvecklingsorienterad och drivs av att utveckla såväl de studerande som Competensums ekonomifunktion. Du är pedagogisk och har en förmåga att koppla ihop teorier inom redovisning med moderna och konsultativa arbetssätt såväl som med integrerade affärssystem. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Ansökan.

Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev och CV. Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor och mer information är du välkommen att kontakta ann-sofi.aru@competensum.se, 0706-74 85 32 eller christine.winberg@competensum.se, 0706-44 49 09.

Om anställningen

Lönetyp
Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Södergatan 78
25237 Helsingborg