Letar du efter ett bra HR-nätverk?

Att jobba med HR kan vara utmanande och ibland ensamt. Därför driver vi ett nätverk där vi kan vässa vår kompetens och utbyta tankar.

I januari startar vi igen! Vill du veta mer om Competensverk HR – Varmt välkommen till informationsmöte den 9/12, kl 15.00 på Competensum i Helsingborg.

Nätverket ger dig en grupp externa kollegor

Competensverk HR är för dig som jobbar med HR på något sätt i en organisation. Vi har deltagare både från privat och offentlig sektor och allt från HR-chefer till HR-generalister. Kanske har du en annan roll men är ansvarig för personalfrågorna i företaget.

Nätverket är ett sätt att regelbundet ”backa ur sitt sammanhang” och hämta ny kraft för att återvända och skapa värde i sin organisation. Det är en grupp där du kan vara dig själv.

Vi tänker och lär oss tillsammans

Vi tror att HR mer än någonsin behöver nya verktyg och perspektiv för att kunna hålla hög kvalitet på HR-arbetet. Med Competensverk HR vill vi skapa ett forum för att utbyta tankar, idéer och erfarenheter, en arena där vi bygger förtroendefulla relationer och ser nyttan med att ”tänka tillsammans”. Vi bjuder även in externa föreläsare i enlighet med deltagarnas önskemål.

Vad händer på mötet?

Under mötet berättar vi mer om nätverket och vi diskuterar vilka frågor och teman som kan vara värdefullt att ha med under höstens nätverksträffar.

v

Värd

Hanna Lindkvist
Competensum

}

När

Mån 9/12
Kl 15.00-16.00

Var

Competensum
Södergatan 78
Helsingborg

Vi bjuder på fika. Välkommen att boka din plats längre ner på sidan!

Så säger några av deltagarna

”Nätverket skapar inspiration och konkret kompetensutveckling på ett tidseffektivt sätt. En styrka är bredden; deltagare från privata/offentliga verksamheter i kombination med olika lång erfarenhet inom olika områden bidrar till nya infallsvinklar på hur HR-rollen kan förändras och utvecklas framöver.”

”Competensverk HR erbjuder det som jag tidigare saknat i andra HR-nätverk. Upplägget passar mig bra utifrån frekvens och upplägg, HR-fokusfrågor, diskussioner om operativa och strategiska frågeställningar samt även inbjudna föreläsare. Jag kan rekommendera nätverket utifrån detta.”

Om Competensum

Competensum bidrar till att skapa välmående och konkurrenskraftiga organisationer. Vi erbjuder stöd med operativ och strategisk HR, skapar utvecklingsinsatser för medarbetare, ledare och team, driver mentorskapsprogram och nätverk för HR. Våra auktoriserade lönekonsulter tar gärna hand om allt som rör er lönehantering. Varje år arrangerar vi Competensdagen, då Competensumpriset delas ut.

Anmäl dig här