Anlita en tillfällig HR-chef

Håller ni på att rekrytera en ny person till HR-funktionen och behöver någon som går in och jobbar med HR tills den nya personen är på plats? Eller håller ni på att omorganisera och vet inte hur HR-funktionen ska se ut ännu? Då kan det vara en bra lösning att anlita en konsult som tillfälligt går in och jobbar hos er med HR.

Vanligast är att det är en person som går in på heltid, men det kan också handla om en deltidstjänst under en begränsad period. Kontakta oss, så diskuterar vi vilken den bästa lösningen är för er!

Så säger en av våra kunder

w

Hanna gjorde verkligen skillnad i det att hon satte fokus på både individ och grupp genom att jobba nära våra medarbetare. Hon var ett mycket bra bollplank för både oss i ledningsgruppen men även för våra regionchefer och övrig personal. Hanna har ett mycket bra sätt att sätta fokus på HR frågor även i större sammanhang såsom att driva en lönsam verksamhet och att rusta företaget för framtida utmaningar.

Henric Wendel, Heras

Ann-Sofi Aru
VD
070-674 85 32
ann-sofi.aru@competensum.se

Tveka inte att höra av dig

Vill du veta mer om HR-projekt? Vi sätter oss gärna ner med er för att diskutera om ett vad som är rätt för er organisation.

Fyll i formuläret så hör jag av mig!