Lär dig ett yrke och öka chansen till nytt jobb

Hos oss kan du utbilda dig till

Business Manager

Lönekonsult

Redovisningskonsult

Fem skäl att välja Competensum Yrkeshögskola

Hög kvalitet

Vi har lång erfarenhet av kompetensutveckling och yrkeshögskola. I nära samarbete med våra utbildare, som har lång yrkeserfarenhet från näringslivet, skapar vi utbildningar med dokumenterat hög kvalitet.

Personligt

Vi bryr oss om dig! Vi vill att du ska lyckas under utbildningen och få ett nytt jobb när du är klar. Vi får ofta höra att det är roligt att gå utbildningarna på Competensum

Nytänkande

Vi jobbar löpande med att utveckla våra utbildningar, både i innehåll och utförande. Genom att lyssna på våra studenter, utbildare och näringslivet uppdaterar vi kursinnehållet så att det behandlar nya kompetenser och ämnen inom de olika yrken som vi utbildar inom.

Nära näringslivet

Näringslivet är med och bestämmer form och innehåll samt deltar i undervisningar genom föreläsningar, studiebesök m.m. Tillsammans med ett företag som du sökt upp får du redan under utbildningen använda din nya kunskap i ”skarpt” läge.

De bästa kursledarna

Våra utbildare är handplockade för sin expertis och erfarenhet från näringslivet inom den kurs som de håller.

Sagt om Competensum Yrkeshögskola

Att gå utbildningen på Competensum är det bästa jag gjort – får du chansen ta den! Jag har ett roligt arbete som lönespecialist idag och ångrar inte mig en sekund. Det jag kommer minnas från utbildningen är sammanhållningen, föreläsningarna och all kunskap som finns på Competensum.

Sara Lundgren

Tidigare student på Competensum Yrkeshögskola

Att vara kursledare på Competensum innebär kompetens, känsla och glädje! Eftersom jag har arbetat med HR och samarbetat med många proffsiga lönekonsulter genom åren är det mycket förmånligt att få ta del av resan, resonemangen och reflektionerna som morgondagens lönekonsulter gör.

Petra Bergqvist

Kursledare på utbildningen Lönekonsult

Vår ansökningsprocess matchar dig till rätt utbildning

När du ansöker till en av våra utbildningar blir du inbjuden till informationsmöte och ett individuellt möte med den utbildningsansvarige för utbildningen. Det hjälper dig att stämma av om utbildningen är rätt för dig.

Så kan arbetsgivare engagera sig i yrkeshögskolan

Competensum samarbetar med näringsliv och organisationer i regionen. Våra utbildningar är till för att matcha arbetsgivares behov av kompetens.

För varje utbildning finns en ledningsgrupp där personer från näringslivet är med och påverkar innehåll och utformning av utbildningen. På så sätt säkerställer vi att utbildningen har relevant innehåll. Hör gärna av er till oss om ni vill vara med och påverka!

Vad är yrkeshögskolan?

Yrkeshögskolan erbjuder utbildning med målet att du ska kunna lära dig ett yrke där du kan vara självgående och jobba direkt efter utbildningen.

Det är myndigheten för yrkeshögskolan som varje år beslutar vilka utbildningar som ges. Tanken är att det ska finnas en efterfrågan på just det yrke du lär dig på yrkeshögskolan.

Vi är en av de utbildningsanordnare som finns över hela Sverige och det är vi stolta över!

Adress

Competensum AB
Södergatan 78
252 37 Helsingborg

Följ Competensum

Följ Competensum Yrkeshögskola