G-9RS9QKVTP7

Competensum söker HR-konsulter för kommande uppdrag

Vi på Competensum arbetar med HR och lön, i nära partnerskap med våra kunder. Vi stöttar våra kunder i deras strategiska och operativa utmaningar inom HR och lön och vi arbetar med en stor bredd av kunder inom en rad olika branscher. För oss är det viktigt att HR arbetar affärsnära och att HR-frågorna integreras i företagets mål och strategi. Tillsammans gör vi HR och lön enkelt.
Competensum fortsätter att växa och behovet av konsultstöd inom HR hos våra kunder är större än någonsin. Vi behöver bli fler och därför söker vi nu efter nya konsultkollegor som vill vara med på vår tillväxtresa.

Arbetet som HR-konsult

Vi söker vi dig som tillsammans med oss vill lyfta HR. Du är nyfiken, proaktiv och trivs med att arbeta i flera olika branscher och bolag. Du är van att arbeta självständigt, att ha en varierad arbetsvardag och att snabbt sätta dig in i nya situationer och områden. Som person är du driven, serviceminded, har ett högt kundfokus och brinner för att tillsammans med kunder och kollegor utveckla ett affärsnära HR.

Kanske har du arbetat några år som HR-chef, HR Business Partner eller HR-generalist och är redo att ta klivet in i en konsultroll där du både arbetar med befintliga kunder och skapar nya relationer som leder till fler uppdrag. Du arbetar brett med HR och hjälper olika företag. Som Competensumkonsult kommer du vara en del av ett prestigelöst konsultteam som gärna delar med sig av kunskap, stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten både med våra kunder och konsulter och vill du vara en del av Competensums utvecklingsresa in i framtiden så är du välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2022 till konsultansvarig Ulrika Wallberg ulrika.wallberg@competensum.se

Om Competensum

Competensum är din lokala HR-partner och har funnits sedan 2008. Vi hjälper våra kunder med att etablera och utveckla sin HR-funktion, tar hand om företags hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare. Tillsammans med våra kunder gör vi HR och lön enkelt. 

Adress

Competensum AB
Norra Storgatan 8
252 20 Helsingborg

Följ Competensum

G-9RS9QKVTP7