Ett HR-nätverk med fokus på din kompetens-
utveckling

Ett HR-nätverk med fokus på din kompetens-
utveckling

Ny omgång av nätverket startar 19/8.

Competensverk HR

A

Vill du utvecklas inom HR och träffa likasinnade?

A

Vill du kunna vara dig själv och dela tankar, insikter, verktyg, tvivel och frågor om HR-rollen?

A

Vill du vässa din kompetens både i det nya och det vardagliga inom HR?

Då är Competensverk HR rätt för dig!

Deltagarna styr innehållet

Vi startar varje säsong med att stämma av deltagarnas förväntningar, behov, case och idéer till träffar. Sedan kavlar vi upp ärmarna och gör en plan för träffarna.

Så här går det till

Nätverket pågår under ett år, ofta med start i september. Under året har vi 6 organiserade träffar. Nätverket består av ca 12 personer som jobbar inom HR-området.

Om vi får in många förfrågningar så kan vi starta fler grupper under året.

Mycket kan hända på träffarna

Under varje träff så delar vi med oss av var vi är, reflektioner, utmaningar och aha-upplevelser. Det här är en viktig del av träffarna. Utöver det så kan innehållet skilja sig åt. Här är några exempel:

A

Varje säsong bjuder vi in spännande föreläsare som håller workshops med gruppen. Tidigare år har vi haft Johan Book om ledarskap, Anna Dyhre om Employer Branding och Sofia Brax om Lindex transformationsresa i 33 länder. Ofta är det någon som säger ”Tänk vilka föreläsare vi får ha för oss själva!”

A

Ett uppskattat inslag är ”verktygsverkstad”, där vi delar verktyg, case och tips med varandra.

A

Det händer att deltagare bjuder in till sina egna företag och delar med sig av sina HR-resor. Det finns inget krav på att du ska föreläsa eller bjuda in om du är med i nätverket.

A

Vi gör gemensamma spaningar om nya trender och kunskaper inom HR-området.

Så säger deltagarna i nätverket

“Nätverket skapar inspiration och konkret kompetensutveckling på ett tidseffektivt sätt. En styrka är bredden; deltagare från privata/offentliga verksamheter i kombination med olika lång erfarenhet inom olika områden bidrar till nya infallsvinklar på hur HR-rollen kan förändras och utvecklas framöver.”

Carina Boije Stenbäcken, Boxon

“Competensverk HR erbjuder det som jag tidigare saknat i andra HR-nätverk. Upplägget passar mig bra utifrån frekvens och upplägg, HR-fokusfrågor, diskussioner om operativa och strategiska frågeställningar samt även inbjudna föreläsare. Jag kan rekommendera nätverket utifrån detta.”

Paul Ljungberg, Skånska Byggvaror

Vi bryr oss!

Vi vill att nätverket ska göra skillnad för dig, på riktigt. Du ska få med dig utveckling, utmaningar, insikter och ny kunskap. Du ska bli stärkt, både i din personliga utveckling och i din arbetsroll.

Är du nyfiken på Competensverk HR? Häng med på infomöte via Teams den 14/8 kl 9.00!

Eva Marminge
HR-utvecklare
070-371 42 80
eva.marminge@competensum.se

Tveka inte att höra av dig!

Är du nyfiken på nätverket, vill du delta eller har du några frågor? Hör av dig så berättar jag mer och så kan vi tillsammans avgöra om nätverket är rätt för dig.

Adress

Competensum AB
Södergatan 78
252 37 Helsingborg

Följ Competensum

Följ Competensum Yrkeshögskola