Competensum söker erfaren Lönekonsult

Är du en erfaren Lönekonsult som brinner för lönefrågor? Tycker du att proaktivitet, kvalitet och ett nära kundsamarbete är viktigt? Competensum växer och söker en driven lönekonsult som vill vara med och forma framtidens löneaffär.

Om Competensum Lön

Competensum Lön är kundens outsourcade löneavdelning. Vi har gedigen kompetens och arbetar i nära samarbete med våra kunder. Vi skapar långsiktiga och goda relationer, finns tillgängliga, är proaktiva och har hög servicegrad. Kunden ska känna sig trygg med att vi ansvarar för hela löneprocessen. Vi är ett självständigt team som ser samarbete, lösningsfokus och tillsammansanda som framgångsfaktorer.

Om tjänsten

Som lönekonsult hos oss har du ett helhetsansvar för flertalet kunder som du arbetar parallellt med. Du arbetar självständigt med hela löneprocessen och säkerställer hög kvalitet, vilket kräver proaktivitet och att kunna sätta sig in i kundens situation. I konsultrollen krävs en förmåga att kunna förklara, vara rådgivande, kontrollerande och kritiskt tänkande. Vi använder främst lönesystemet Agda PS och du är van att arbeta i detta. Arbetet innefattar också att lära sig nya lönesystem, bidra till kontinuerlig utveckling, förenkling och digitalisering av processer.

Vi vill lära känna dig!

Som lönekonsult tar du ansvar över dina arbetsuppgifter, är noggrann och strukturerad men även flexibel och initiativtagande. Du trivs med att ha daglig kundkontakt, du ligger steget före och lyssnar in kundens behov. Du är pedagogisk i ditt sätt att förklara och vill erbjuda den bästa kundupplevelsen. Du har en kritisk, analytisk och logisk förmåga samt kan hantera komplexa situationer. Att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor är något du trivs med. Du är utvecklingsorienterad och vill gärna sätta dig in i nya lönesystem.

Du har en Yrkeshögskoleutbildning inom Lön eller motsvarande erfarenhet och har gedigen erfarenhet av arbete med hela löneprocessen. Vi ser gärna att du har kunskaper om ekonomi och bokföring med koppling till lön samt erfarenhet av att hantera olika system. Vidare har du erfarenhet av självständigt arbete med kundansvar, och har du erfarenhet av konsultverksamhet är det meriterande. Du har goda kunskaper i MS Office och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till miranda.ravik@competensum.se. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt. För frågor och mer information är du välkommen att kontakta teamledare annika.karlsson@competensum.se, 0738-47 51 00 eller lotta.stolt@competensum.se, 0766-69 61 91.

Om Competensum

Competensum är din lokala HR-partner och har funnits sedan 2008. Vi hjälper våra kunder med att etablera och utveckla sin HR-funktion, tar hand om företags hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare. Tillsammans med våra kunder gör vi HR och lön enkelt. Läs mer på competensum.se.

Adress

Competensum AB
Södergatan 78
252 37 Helsingborg

Följ Competensum