Competensum söker Affärsområdeschef för Lön

Är du vår blivande affärsområdeschef som brinner för att utveckla affärer, kundrelationer, medarbetare och processer? Competensum växer och söker dig som är en driven affärs- och utvecklingsorienterad ledare som tillsammans med medarbetare och kunder vill forma framtidens lönehantering.

Om Competensum Lön

Competensum Lön är kundens outsourcade löneavdelning. Vi har gedigen kompetens och arbetar i nära samarbete med våra kunder som finns i olika delar av Sverige. Vi skapar långsiktiga och goda relationer, är tillgängliga, proaktiva och har hög servicegrad. Kunden ska känna sig trygg med att vi ansvarar för hela löneprocessen.

Om tjänsten

Som affärsområdeschef ansvarar du för att affärsområde Lön fortsätter växa och ligger i framkant inom våra områden. Du ser till att vi är synliga, har nöjda kunder och att medarbetarna trivs. Du är budget-, affärs- och kundansvarig. Du ansvarar för utveckling av erbjudande och paketeringar, möter både potentiella och befintliga kunder och tar initiativ till externa samarbeten inom området. Som affärsområdeschef leder du arbetet med digitalisering och implementering av gemensam löneprocess, strukturer, rutiner etc.

Du är en del av företagets ledning och har personalansvar för i dagsläget sju lönekonsulter i Helsingborg. Du leder, fördelar och följer upp affärsområdets medarbetare samt arbetar för att såväl lönekonsulter som arbetssätt utvecklas. Du säkerställer att vi har rätt kompetens och arbetar med relevanta, användarvänliga, kundanpassade och tidsenliga lönesystem.

Vi vill lära känna dig!

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och chefs- och ledarerfarenhet, gärna med ansvar för en utvecklings- och digitaliseringsresa i konsult- eller tjänsteföretag. Du uppskattar kundkontakt, att bygga och vårda långsiktiga relationer och trivs med att leda utveckling, både internt och externt.

Som person är du kommunikativ, engagerad och affärsmässig. Vidare är du också utvecklingsorienterad, nytänkande, kundfokuserad, analytisk och strukturerad. Du är en närvarande och coachande ledare med förmågan att få medarbetare att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till miranda.ravik@competensum.se. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock allra senast den 16 oktober.

För frågor och mer information är du välkommen att kontakta VD camilla.danielsson@competensum.se, 0733-40 90 09.

Om Competensum

Competensum har funnits sedan 2008 och vi hjälper våra kunder med att etablera och utveckla sin HR-funktion, tar hand om företags hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare. Vi är konsulter som arbetar affärsnära, både strategiskt och operativt i långsiktiga partnerskap med våra kunder. Tillsammans med våra kunder gör vi HR och Lön enkelt. 

Adress

Competensum AB
Norra Storgatan 8
252 20 Helsingborg

Följ Competensum